nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaal open: 19:45
Bibliotheek
Aanvang: 20:00

Ben je een gepassioneerde lezer die van klassiekers houdt? En wil je hierover ideeën uitwisselen met anderen? Dan is deze literaire bijeenkomst in bibliotheek Achterhoekse Poort iets voor jou!

Met deze bijeenkomsten willen we gelijkgestemde mensen met een passie voor boeken bij elkaar brengen. Het zal dan voornamelijk gaan over ‘klassiekers’, boeken die de test der tijd hebben weerstaan, uit de wereldliteratuur. Je kunt hierbij denken aan namen variërend van Tolstoj en Shakespeare tot Mulisch. Tijdens de bijeenkomsten wordt uiteraard het boek zelf besproken, maar er zal ook een sterke nadruk liggen op het relateren ervan naar ons eigen leven en onze eigen tijd. Er is veel ruimte om creatief en speels om te gaan met de gedachten en ideeën die je wil bespreken. Het doel is mensen te verbinden, inspireren en tot diepere inzichten te brengen.

Meedoen?

De bijeenkomst is open voor ieder die zich aangesproken voelt. Of je nu jong of oud bent, het maakt niet uit: de mensen die komen delen een passie.

BESTEL TICKETS

Bekijk ook