nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Woensdag 10.04
Woensdag 10.04
toegang gratis
toegang gratis

JAFA Festival

Aanvang: 13:00
DRU Industriepark
Genre: Special

Op woensdag 10 april is het JAFA filmfestival (Jonge Achterhoekse Film Artiesten) terug op het DRU Industriepark. Achterhoekse scholieren van het Almende College, Ludger College, Ulenhofcollege en Marianum vertonen hun creatieve werk in de categorieën animatie, clips, live action fictie en 1 minuut-films.

De vakjury selecteerde winnende films die meedingen naar het Nationaal Film Festival voor Scholieren. JAFA fungeert tevens als een kennisplatform met gratis workshops op jafafestival.com en informatie over filmopleidingen en beroepen. De organisatie hoopt daarmee leerlingen te enthousiasmeren voor (een opleiding en beroepskeuze in) de filmindustrie, en hen te stimuleren op een actieve manier bezig te zijn met het maken van kunst.

JAFA 2024 start woensdag 10 april om 13.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuur- en Erfgoedpact Achterhoek.

Bekijk ook