Zaterdag 04.02 2023
Zaterdag 04.02 2023
toegang gratis
toegang gratis

Energie Festival

DoeGewoonWatt
Aanvang: 10:00
Portiersgebouw
Genre: Special

Onder het motto “DoeGewoonWatt” presenteren de organisatoren van het Energie Festival energie voor het hele gezin. Je krijgt er energiebespaartips, we laten zien hoe je energie opwekt en de beste energie-ideeën van inwoners van Oude IJsselstreek worden tijdens het Festival gepresenteerd.  

Het Energie Festival draait om energie besparen, energie opwekken en nieuwe technieken en wordt georganiseerd door het Burgerinitiatief Energie in Oude IJsselstreek, een organisatie van en door inwoners. Dus bekijk de nieuwste technieken, laat je inspireren door gave ideeën, doe mee aan de energie-quiz, ontsnap uit de escape room en bewonder de waterstof-auto 

Het Festival vindt plaats op het DRU Industriepark in het Portiersgebouw, Civon Innovatiecentrum en op het buitenterrein tussen beide panden bij de skatebaan. Van 10.00 tot 17.00 uur is van alles te zien, horen en beleven. Toegang is gratis. 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van https://doegewoonwatt.nl/ 

Bekijk ook