nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Aanvang: 10:00
SSP hal
Genre: Special

Kidspret is niet alleen springen op hele gave springkussens, maar ook gamen en dansen. Voor de kleinste bezoekers is er een peuterhoek met grote Legoblokken een leuke kruiprups, vier-op-een-rij plus springkussens die geschikt zijn voor de kleintjes. 

Ook is er een Playstation Fifa, Playstation Formule 1 met echt stuur en pedalen en een Nintendo Switch met Mario. Dans je liever? De voetjes kunnen van de vloer in de Silent Disco waar je met je eigen koptelefoon kunt genieten in de kinderdisco. 

Het horecaterras is geopend voor wat lekkers te eten of drinken. Een horeca-arrangement is verkrijgbaar in de hal. Op voorhand reserveren van tafels is niet meer mogelijk. Volwassenen en kinderen tot 80cm lengte hebben gratis toegang. Je auto parkeer je ook gratis. 

Kidspret is van 16 oktober t/m 20 oktober dagelijks open van 10:00 - 17:00 uur. 
Het kan best fris zijn in de hal, dus trek warme kleren aan. De kinderen zullen het al snel warm hebben van al het spelen, springen en dansen! We adviseren je van tevoren online tickets te bestellen om teleurstelling aan de kassa te voorkomen.

 

KIDSPRET WORDT GEORGANISEERD DOOR MEDIAEVENT. Voor vragen en opmerkingen kan er een kijkje genomen worden op de website van Kidspret hier.of neem contact op met info@kidspret.nl

KOOP TICKETS

Bekijk ook