nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Donderdag 02.11 2017
Donderdag 02.11 2017
koop tickets
koop tickets

Extra vertoning: Waar Lyme in stilte je leven verwoest

Het gevecht van Anniek Reijmer
Zaal open: 19:30
Ouhrlokaal
Aanvang: 20:00
Genre: Special

De online kaartverkoop is gestopt. Kaarten zijn vanavond vanaf 19:30 uur verkrijgbaar in het Ouhrlokaal.

Al 8 jaar lang heeft Anniek de ziekte van Lyme, en nu ziet haar leven er anders uit dan zij vroeger bedacht had. Inmiddels is zij rolstoel gebonden, brengt ze 90% van haar dagen door in bed, en blijft zij zoeken naar een passende behandeling om beter te worden. De ziekte heeft haar leven enorm veranderd. Maar ondanks alle tegenslagen, blijft zij altijd positief en is zij een inspiratiebron voor velen!

Een jaar lang is Anniek gevolgd en neemt ze je mee tijdens haar zoektocht naar een leefbaar leven. Een erg persoonlijke documentaire, inclusief beelden die Anniek of haar familie zelf hebben gefilmd. Na deze documentaire heb je een erg realistisch beeld wat de ziekte van Lyme met patiënten kan doen.

PROGRAMMA
19:30 Inloop bij het Ouhrlokaal (Ketelhuis)
20:00 Openingswoord
20:10 Documentaire
20:45 Naborrelen 

Entree € 10,00 per persoon. De volledige opbrengst van de ticketverkoop gaat naar de behandeling van Anniek! 

KOOP TICKETS

Bekijk ook