02.10 t/m 03.10 2021
Zaterdag 02.10 2021
toegang gratis
toegang gratis

Dierendagshow

Aanvang: 10:00
SSP hal
Genre: Special

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober, net voor “Werelddierendag”, organiseert “Konijnen- en Pluimveefokkersvereniging Silvolde en Omstreken” voor de 7e keer haar jongdierendag in de SSP HAL in Ulft. Fokkers van 13 verenigingen uit de regio sturen 700 dieren in voor de dierendagshow.

Op zaterdag worden de dieren gekeurd door de keurmeesters. Vogelverenigingen presenteren hun vogels vanuit een eigen stand. Dit jaar zijn er na het succes van vorig jaar naast de muizen ook gerbils, hamsters, stekelmuizen en cavia’s te bewonderen in vele kleuren. Er zijn ruim 100 kleine knaagdieren aanwezig. Op weinig shows zijn zoveel kleine knaagdieren te bewonderen als tijdens de Dierendagshow in de SSP hal. De kleine knaagdieren en cavia’s zijn alleen op zaterdag als eendaagse show aanwezig. Ook zijn er kinderboerderijen uit de gemeente Oude IJsselstreek met hun dieren aanwezig in een overdekte kinderboerderij.

Dit jaar is er geen horeca in de SSP hal aanwezig. Het Schaftlokaal op het DRU Industriepark is wel geopend.

De show is op zaterdag 2 oktober te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 3 oktober van 10.00 uur tot 16.30 uur. 

Het is een doorstroomevenement. Bezoekers hoeven daarom geen coronatoegangsbewijs te laten zien. De toegang is gratis.

Meer info: https://www.kpvsilvolde.nl

Bekijk ook