Zaal open: 13:30
DRU Poppodium
Aanvang: 14:00
Genre: Special

Let op: kaarten voor deze voorstelling zijn bij de ingang van de zaal verkrijgbaar.

Op zondag 29 mei om 14:00 uur vindt de jaarlijkse KeyboardXperience weer plaats in Ulft. In totaal zullen 45 deelnemers een spectaculaire show opvoeren op een verlengd podium in de popzaal. Naast de 27 toetsenisten (in de leeftijd van 8 tot 24 jaar) uit de Euregio nemen 15 break- & streetdancers en 3 zangeressen deel aan dit evenement.

De regie is in handen van oud Nederlands en Europees kampioen Ronald van Barele, die al sinds 1995 jaarlijks optredens organiseert voor zijn Nederlandse en Duitse leerlingen en bij sommige stukken natuurlijk ook zelf  meespeelt.

Ook is er tijdens de gehele show visuele ondersteuning op een 6 x 4 meter grote LED-wall op het podium, die samen met licht en geluid  mede garant staan voor een spetterende liveshow. Traditiegetrouw is er een 5 meter lange catwalk, waardoor de zangeressen, de dansers en de keytar- (keyboardgitaar) spelers zich als het ware tussen het publiek kunnen begeven.

Het programma omvat een kleurrijk scala uit de popmuziek, met titels als het Formule 1 themalied (Brian Tyler), Addicted to you (Avicii), Happy (Pharell Williams), Tetris Trap Remix (Da Brozz) en nog veel meer.

De entree; 5 euro (tot 18 jaar) en 10 euro (vanaf 18 jaar). Kaarten aan de zaal verkrijgbaar. Zaal open vanaf 13:30 uur. Beperkt aantal zitplaatsen; dus kom op tijd, want vol is vol!

KOOP TICKETS

Bekijk ook