05.07 t/m 31.08 2022
Dinsdag 05.07 2022
toegang gratis
toegang gratis

SUP Yourself

Aanvang: 00:00
DRU Industriepark
Genre: Special

Sinds kort kun je aan de overkant van de Oude IJssel bij de Baileybrug heel eenvoudig een SUPboard huren. Deze SUPverhuurbox is mede tot stand gekomen dankzij een samenwerking van SUP yourself met CIVON Innovatiecentrum en SmartHub Indicator Industry (SHII) op het DRU Industriepark. SUP staat voor Stand Up Paddling, oftewel staand op een board jezelf voortbewegen met een peddel. Deze vorm van waterrecreatie is in sneltreinvaart razend populair geworden. 

Nog nooit gesupt? Geen nood! Suppen is geschikt voor iedereen van 9 jaar en ouder met een zwemdiploma. Suppen is niet heel moeilijk en door de duidelijke instructies komt het helemaal goed. De Oude IJssel leent zich perfect voor een SUP tochtje. Deze mooie omgeving met schitterende natuur afgewisseld met industrieel erfgoed is zeker de moeite waard eens vanaf het water te ontdekken.

Via de website www.supyourself.nl kun je heel eenvoudig een tijdslot reserveren. In de bevestigingsmail krijg je een unieke code waarmee je de locker op het DRU park kunt openen. Zien we jou binnenkort op het water?

 

Bekijk ook