nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Vrijdag 04.11 2022
Vrijdag 04.11 2022
toegang gratis
toegang gratis

Boeken- en Platenmarkt voor Amnesty

In de SSP hal
Aanvang: 19:00
SSP hal
Genre: Special

Amnesty werkgroep Ulft houdt op vrijdagavond 4 november van 19.00 tot 22.00 uur haar jaarlijkse boeken- en platenmarkt in de SSP hal. Ondertussen een begrip in de omgeving. Met de verkoop van boeken, lp's, cd's en dvd's hoopt de werkgroep wederom een mooie bijdrage te kunnen leveren aan Amnesty International.

Duizenden boeken, platen en CD’s liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Ook dit jaar wordt er een zeer grote sortering aangeboden. LP’s worden gesorteerd aangeboden, van klassiek tot pop en van cabaret tot Nederlandstalig. Ook singles, CD’s en DVD’s zijn er in de aanbieding. Daarnaast worden er duizenden boeken te koop aangeboden. De boekenverzameling is zeer uitgebreid geworden en deze is gesorteerd in romans, pockets, informatieve boeken, buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips e.d.

Pinnen is mogelijk, met contant geld betalen ook.

Toegang van de Amnesty boeken- en platenmarkt is gratis. De ingang is via de hoofdingang van de SSP.

Mocht je nog boeken, platen, CD’s of DVD’s beschikbaar willen stellen, neem dan contact op met Anton Neijland (0315-631627).

Bekijk ook