nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
07.06 t/m 10.06 2023
Woensdag 07.06 2023
externe verkoop
externe verkoop

Avondvierdaagse Ulft

Aanvang: 18:00
DRU Industriepark

Heerlijk 3 avonden en 1 middag wandelen door het prachtige Achterhoekse landschap in de Gemeente Oude IJsselstreek. De routes lopen door en langs diverse dorpen, zoals Ulft, Etten, Gendringen, Varsselder, Terborg en Silvolde.
Op de belangrijkste verkeersknooppunten staan verkeersregelaars om alles in goede banen te leiden. 
De zaterdagmiddag wordt gekenmerkt door een grootste intocht van de wandelaars, vergezeld van diverse muziekkorpsen. Op woensdag zal een ensemble van de Harmonie met 13 personen spelen tijdens het vertrek van de wandelaars en op vrijdgavond treed de band REMEDY op, op het podium bij de skatebaan. Kortom; het wordt weer feest!

Voor meer informatie over de starttijden en routes kun je de website van de Avondvierdaagse Ulft bekijken. 

Bekijk ook