Zaterdag 09.12 2023
Zaterdag 09.12 2023
toegang gratis
toegang gratis

Kunst Na Arbeid

concert Fanfare
Zaal open: 19:30
CIVON Innovatiecentrum
Aanvang: 20:00
Genre: Special

‘Beestachtig’ concert Fanfare KNA Ulft

Ulft – Op zaterdagavond 9 december 2023 geeft Fanfare Kunst Na Arbeid (KNA) uit Ulft een concert met een ‘beestachtig’ thema. Tijdens dit concert kunt u genieten van muziek die veelal een link zal hebben met het dierenrijk. Van The Pink Panther tot aan Jungle Book, verschillende muziekstukken met een dierlijke tint komen voorbij.

De toegang voor dit concert is gratis. Locatie voor dit bijzondere concert is het CIVON Innovatiecentrum op het DRU Industriepark. Aanvang van het concert is 20:00, het CIVON is vanaf 19:30 uur geopend.
Voor meer info: www.kna-ulft.nl of onze facebook en Instagram pagina.

(foto: Henk van Raaij)

Bekijk ook