Donderdag 29.02
Donderdag 29.02
toegang gratis
toegang gratis

Dichter Eva Schuurman

schrijft een gedicht
Aanvang: 13:30
Bibliotheek
Genre: Special

Op donderdag 29 februari komt Eva Schuurman ter plekke in de bibliotheek Ulft een gedicht maken van de woorden die in de weken daarvoor verzameld zijn met de hulp van bezoekers rondom het thema van de Poëzieweek: 'Thuis'.

Het thema van de Poëzieweek is dit jaar 'Thuis'. Bezoekers van de bibliotheek zijn uitgenodigd om één woord in te leveren dat ze associëren met dit thema. Van de ingeleverde woorden gaat Eva Schuurman ter plekke een gedicht maken en hierbij neemt ze de toeschouwers mee in het schrijfproces.

Je kunt aanwezig zijn bij de totstandkoming van de gedichten. Informatie op de website van Achterhoekse Poort.

(foto: Mandy Eileen)

Bekijk ook