nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Vrijdag 01.03
Vrijdag 01.03
deur verkoop
deur verkoop

Tuinbeurs van het Oosten

Aanvang: 12:00
SSP hal
Genre: Special

Tuinbeurs van het Oosten

In het weekend van 1, 2 en 3 maart wordt er wederom een grote Tuinbeurs gehouden in de SSP hal op het DRU Industriepark te Ulft.

Na een paar jaar geen beurs wordt het nu weer tijd om dit evenement op poten te zetten. Bezoekers zijn van harte welkom om inspiratie op te doen voor het aanleggen, opknappen en onderhouden van tuinen.

Dit jaar nemen tussen de 80 en 90 exposanten deel aan de beurs. Samen bieden ze een compleet pakket met alles wat met tuinen en outdoor living te maken heeft.

De Tuinbeurs is een internationale beurs met exposanten uit Nederland, België en Duitsland. “Onze Tuinbeurs staat bekend om de compleet aangelegde tuinen”, zegt organisator Maurits Heebink. “Hoe meer hoveniers, hoe liever we het hebben, zodat we een heel divers aanbod kunnen bieden. De beurs zit ook dit keer weer vol met uiteenlopende bedrijven die te maken hebben met tuinen.” 

Behalve de hoveniers zijn er ook stands met terrasoverkappingen, stapeltuinen (voor wie weinig ruimte heeft), buitenmeubilair, houthandels, grondverzetbedrijven, bestrating, boomkwekerijen, (bedrijfs)kleding, dakstyling, gereedschappen en luxe outdoor tuinmeubelen en trends.

Maurits: “Op de Tuinbeurs staat ook een groot scala aan tuinplanten, ook voor de verkoop. Je hoeft niet per se tot het voorjaar te wachten met tuinieren. Als de vorst uit de grond is, kunnen er al planten geplant worden. De groencentra hebben extra planten uit Italië laten overkomen voor deze beurs om zo een mooie, uitgebreide collectie te kunnen bieden.” 

Voor meer informatie, bel Maurits Heebink: 06-51361207 of mail: info@tuinbeursvanhetoosten.nl.

Informatie over tijden en entree worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Bekijk ook