nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
01.03 t/m 03.03 2024
Vrijdag 01.03 2024
deur verkoop
deur verkoop

Tuinbeurs van het Oosten

Aanvang: 13:00
SSP hal
Genre: Special

Tuinbeurs van het Oosten

In het weekend van 1, 2 en 3 maart wordt er wederom een grote Tuinbeurs gehouden in de SSP hal op het DRU Industriepark te Ulft.

Na een paar jaar geen beurs wordt het nu weer tijd om dit evenement op poten te zetten. Bezoekers zijn van harte welkom om inspiratie op te doen voor het aanleggen, opknappen en onderhouden van tuinen.

Dit jaar nemen tussen de 80 en 90 exposanten deel aan de beurs. Samen bieden ze een compleet pakket met alles wat met tuinen en outdoor living te maken heeft.

De Tuinbeurs is een internationale beurs met exposanten uit Nederland, België en Duitsland. “Onze Tuinbeurs staat bekend om de compleet aangelegde tuinen”, zegt organisator Maurits Heebink. “Hoe meer hoveniers, hoe liever we het hebben, zodat we een heel divers aanbod kunnen bieden. De beurs zit ook dit keer weer vol met uiteenlopende bedrijven die te maken hebben met tuinen.” 

Behalve de hoveniers zijn er ook stands met terrasoverkappingen, stapeltuinen (voor wie weinig ruimte heeft), buitenmeubilair, houthandels, grondverzetbedrijven, bestrating, boomkwekerijen, (bedrijfs)kleding, dakstyling, gereedschappen en luxe outdoor tuinmeubelen en trends.

Maurits: “Op de Tuinbeurs staat ook een groot scala aan tuinplanten, ook voor de verkoop. Je hoeft niet per se tot het voorjaar te wachten met tuinieren. Als de vorst uit de grond is, kunnen er al planten geplant worden. De groencentra hebben extra planten uit Italië laten overkomen voor deze beurs om zo een mooie, uitgebreide collectie te kunnen bieden.” 

Voor meer informatie, bel Maurits Heebink: 06-51361207 of mail: info@tuinbeursvanhetoosten.nl.

Meer informatie: https://tuinbeursvanhetoosten.nl/

Openingstijden:
Vrijdag 1 maart 2024: 13.00 – 20.00 uur
Zaterdag 2 maart 2024: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 3 maart 2024: 10.00 – 18.00 uur

 

 

Bekijk ook