nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Donderdag 11.04
Donderdag 11.04
toegang gratis
toegang gratis

Workshop Patiëntenportaal ziekenhuis

Aanvang: 14:00
Bibliotheek
Genre: Special

Wanneer je als patiënt bent ingeschreven bij een ziekenhuis, wil je misschien online inzage in je eigen medische gegevens. Dat kan in het patiëntenportaal van jouw ziekenhuis. Wil je je goed voorbereiden op de volgende afspraak in het ziekenhuis? Of wil je de afspraak met jouw arts verzetten of de arts online spreken? Ook dat is mogelijk via het patiëntenportaal. Tijdens de workshop in de bibliotheek in het Portiersgebouw leer je hoe je gebruik kunt maken van het patiëntenportaal van het ziekenhuis. Deelname aan de workshop is gratis, of je nu lid bent van de Bibliotheek of niet.

Tijdens de workshop wordt er met een tablet of laptop gewerkt die deelnemers zelf mee kunnen nemen. Indien gewenst, zorgt de Bibliotheek voor een tablet of laptop.

Bekijk ook