nieuws

Verborgen schat op zolder? Laat deze gratis taxateren tijdens opnamedag van 'Schatgraven' lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Rock

Op 14 juli 2021 waren de Boetners jarig en werden ze alweer 10 jaar. Hoera! Dit gaat de band groots vieren en daarom komen ze 14 mei met een speciale jubileumshow weer naar ons poppodium!

We zijn er ondertussen aan gewend om de Boetners te verwelkomen in ons poppodium. Meestal met een albumpresentatie. Door de coronacrisis is dit allemaal iets anders verlopen en besloot de band om het nieuwe album zonder feestje uit te brengen. Balen! Wat in het vat zit, verzuurt niet.. maar begint wel te stinken! Daarom alsnog een knallend en groot feest! Verwacht een speciale en extra lange jubileum-setlijst, oude- en nieuwe nummers, speciale gasten en genoeg special effects om je nog weken te laten glimlachen!

Vier albums, Huntenpop, Zwarte Cross, het voorprogramma van Normaal voor 20.000 bezoekers en een ‘’zommer’’-hit op NPO Radio 2 zijn enkele wapenfeiten op het CV van de band. Daar wordt deze te gekke jubileumshow op 11 december aan toegevoegd. Dit mag je niet missen!

Terug naar normaal.. Terug naar een dampend poppodium met veel bier, zweet, een moshpitje hier en daar en een losgeslagen menigte! Rock-‘n-roll!

Het vierde album van de Boetners kwam 14 juli uit en is te vinden op alle digitale streamingplatforms. Uiteraard fysiek aan te schaffen tijdens deze show!

KOOP TICKETS

Bekijk ook