Zaterdag 08.10
Zaterdag 08.10
tickets €20 00
tickets €20 00

Harmony & Metallica

A tribute to Metallica's S&M + Metallica aftershow
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Rock

Iedereen weet dat de muziek van Metallica perfect samengaat met de klanken van een groot orkest sinds S&M, het negende album van deze legendarische metalband. Het album werd live opgenomen met het San Francisco Symphony Orchestra in 1999 en nog eens live vertolkt tijdens het twintigjarig jubileum van het album in 2019.

A tribute to S&M
Dankzij een unieke samenwerking tussen het Brabantse harmonieorkest Zeelandia en leden van de inmiddels ter ziele gegane Metallica tributeband “The Unforgiven”, aangevuld met de gitarist van rockcoverband “Rattlesnake Shake”, kunnen we hier zelf nu ook live van gaan genieten!

In aanloop naar een aantal grote concerten komt deze tribute-show als eerste voor een try-out naar het DRU poppodium in Ulft. Een buitengewone kans om een mooie selectie van S&M nummers live te bewonderen met medewerking van een 50-koppig orkest.

The Unforgiven II
Na de tribute aan Metallica’s S&M zullen de vier bandleden, voor deze gelegenheid omgedoopt tot “The Unforgiven II”, zelf nog een show geven zonder het orkest barstensvol onvervalste Metallica klassiekers. The Unforgiven gold als één van de beste tribute-acts en veroverde vele zalen en festivals door heel Europa in hun twintigjarig bestaan.

Dit belooft een prachtige avond te worden. Om met de beroemde woorden van Metallica’s frontman James Hetfield af te sluiten: (HELL) YEAH!

KOOP TICKETS

Bekijk ook