nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaterdag 19.11 2022
Zaterdag 19.11 2022
toegang gratis
toegang gratis

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Aanvang: 09:00
Externe locatie
Genre: Special

Pak je kans op zaterdag 19 november en ontdek wat de Achterhoekse Popmuziek te bieden heeft. Het programma duurt van ’s ochtends 10:00 tot diep in de nacht. Je kunt dus al ontbijtend, lunchend en met een drankje in je hand genieten van een hele dag livemuziek verspreid over locaties van kapschuur tot kapsalon. Kom dansen op popmuziek, rock en blues, of muisstil luisteren naar sfeervolle akoestisch en intieme optredens.

In samenwerking met Arriva spelen tussen 10:00 en 16:00 ook muzikanten in de treinen tussen Doetinchem, Winterswijk en Zutphen. Het laatste uurtje in de treinen wordt gevuld door Dj’s en rappers van o.a. Poah! en East Wave. Arriva biedt voor deze dag een dagkaart aan tegen speciaal tarief. Voor een tientje reis je op 19 november de hele dag door de Achterhoek met bus en trein ! Dagkaarten koop je op de website van Ervaar het OV.

Blokkenschema

Een week voor het event is het blokkenschema beschikbaar op onze website. Zo kun je precies zien wanneer en waar je favoriete band speelt en je route alvast uitstippelen, want bands als Ploog, Dan Mango en Four Eyed Faces wil je niet missen..

Alle informatie over locaties en bands op www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

 

 

Bekijk ook