nieuws

Op avontuur naar de woeste zee lees meer

60
Zaterdag 19.11
Zaterdag 19.11
toegang gratis
toegang gratis

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Locaties en artiesten: schrijf je nu in!
Aanvang: 09:00
Externe locatie
Genre: Special

Na de geslaagde editie van afgelopen jaar, mede door jullie enthousiasme en flexibiliteit, gaan we dit jaar weer vol goede moed de Dag van de Achterhoekse Popmuziek 2022 tegemoet!

We trappen af met een openingsavond in de DRU op 18 november en aansluitend op zaterdag 19 november vindt de Dag van de Achterhoekse Popmuziek plaats op verschillende locaties in de Achterhoek, dus zet deze data alvast met stift in je agenda.

DAP 2022
De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. Wat begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over meer dan dertig locaties met honderden deelnemers uit de streek. Met daarnaast een eigen muzikantendag: Muziek Meeting Achterhoek.

Meer lezen over wat we doen? Check dan onze website.

 

Bekijk ook