Zondag 26.03 2023
Zondag 26.03 2023
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

The Outlanders
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

The Outlanders bestaan in de basis uit: Outlanders, die tegenwoordig in de Achterhoek verblijven. Afkomstig uit Groot-Brittannië zanger/gitarist Alan Harfield, uit Frankrijk de drummer Jean Topenot en gitarist Nicolas Bardou. Vul aan met wat met roots uit Groningen, Jan Scholten op bas. Ze spelen een mix van bekende en minder bekende Engelstalige (eigen) nummers en stijlen, die ze in een akoestische setting brengen. In de set vind je nummers terug van onder andere JJ Cale, Spearhead, Robert Palmer, Fourplay, Robert Cray, Ry Cooder, Steely Dan en Eric Clapton.

 

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal.

Bekijk ook