Zondag 30.04 2023
Zondag 30.04 2023
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

Miss Tuesday
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

Miss Tuesday is een swingende coverband met een lekkere mix van verschillende muziekstijlen. De band combineert blues, soul, rock & roll, rock, pop en Nederlandstalige muziek. Op het repertoire staan nummers van onder andere Amy Macdonald, Kirsty MacColl, Pixie Lott, Melissa Etheridge, The Scene, Tina Turner, Susan Tedeschi, Eva Cassidy, Herman Brood, Normaal en Triggerfinger. Deze zondag speelt Miss Tuesday in een semi akoestische setting!

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, geef dit dan gerust aan in je reservering.

Bekijk ook