nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zondag 07.05 2023
Zondag 07.05 2023
tickets €5 00
tickets €5 00

Høkerstreff

Grote tentoonstelling + Kisjeskearls
Aanvang: 11:00
DRU Poppodium
Deurprijs: €5,00
Genre: Special

Op zondag 7 mei trekken tal van verzamelaars en Anhangers van de band Normaal naar het poppodium van de Achterhoek. Hoe ver kun je gaan als verzamelaar ? De verzamelaars van Normaal gaan ver, heel ver, om alles van en over de band bij elkaar en compleet te krijgen. Maar wat jammer dat al die mooie verzamelingen het huis nooit verlaten zodat iedereen ze kan bewonderen. Tot nu. Een aantal van de meest fanatieke verzamelaars komen naar Ulft om hun collectie te showen.


• Theo van Wanrooy schrijver Normaal boek en verzamelaar van al het vinyl dat verschenen is van Normaal.
• Jan Donkers brengt documentatie materiaal over de perioden van 1974 tot 1984. In het bijzonder grote collectie met documenten , posters contracten etc
• Remco Neijmeier is een verwoed verzamelaar van t shirts en heeft een verzameling van zeker 750 stuks. Hij brengt een grote collectie met de meest bijzondere mee.
• Roy Maats enorme verzameling van memorabilia van spullen omtrent Normaal.
• Eastman Records heeft een verkoopkraam met veel vinyl, posters en memorabilia van Normaal.

Naast deze verzamelingen is het ook mogelijk op deze dag al je dubbele spullen mee te nemen en te ruilen. Vanaf een uurtje of 15:00 treden in het poppodium de Kisjeskearls op. Kisjeskearls = Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen en verhalen te vertellen… Nu zijn er Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL, te laten horen.

Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van NORMAAL neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere (!) werk van NORMAAL.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook