Zondag 28.05 2023
Zondag 28.05 2023
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

Stef Woestenenk
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

Zanger, gitarist, schrijver van liedjes en verhalen. De platencollectie van zijn ouders brengt Stef op het spoor van de muziek uit de jaren '60, '70 en de Blues. Als hij op gitaarles gaat en op jonge leeftijd Eric Clapton live ziet spelen, wil hij maar één ding.... muziek maken! Deze zondag brengt Stef zijn favoriete nummers in een sfeervolle akoestische sessie.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, geef dit dan gerust aan in je reservering.

Bekijk ook