nieuws

Ulfse Avondvierdaagse: terug van weggeweest! lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Blues, Rock

De Amerikaanse alleskunner, maar vooral bluesrockgitarist Eric Steckel wordt gezien als één van de allergrootste talenten binnen het genre. Zijn kenmerkende bluesrock- of soms zelfs bluesmetal-sound verkrijgt hij zonder behulp van al te veel effecten; gewoon hard spelen op een goede gitaar en een goede versterker.

De uit Pennsylvania afkomstige Steckel nam al op zijn 11de jaar zijn eerste album op! Een jaar later nodigde de Britse John Mayall hem uit op het podium bij de Bluesbreakers en speelde Eric mee als gast bij diverse optredens en op het nieuwste album van de bluesrocklegende. Sindsdien speelde hij live over de hele wereld Volgens zo’n beetje alle gerenommeerde blues, rock en gitaarmagazines is een live-show van Eric Steckel iets wat je niet wil missen!

Eric benoemd de DRU steevast als zijn “favorite sounding venue in Europe“ en keert met veel plezier regelmatig terug.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook