nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zondag 29.10 2023
Zondag 29.10 2023
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

Acoustic Affairs
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

Acoustic Affairs is een koppeling tussen 'unplugged groove en glamour' uit het verleden en actuele rock-popmuziek. Deze vierkoppige band heeft zijn voetsporen in de verschillende muziekrichtingen al lang verdiend. Samen met Ulrike (zang en ukulele), Johannes (gitaar), Detlef (basgitaar) en Paul (zang en gitaar) vormt men een harmonisch geheel. Het repertoire toont een mix van verschillende muziekstijlen en zorgt voor een eigen authentieke presentatie.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, geef dit dan gerust aan in je reservering.

Bekijk ook