nieuws

De laatste kroeg en verzamelplaats binnen een ooit bloeiende mijnbouwgemeenschap lees meer

60
Vrijdag 17.11 2023
Vrijdag 17.11 2023
toegang gratis
toegang gratis

Openingsavond Dag van de Achterhoekse Popmuziek

DAN MANGO + OLAF PUTKER & THE SCENIC SOUND
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Special, Rock, Pop

Traditioneel vindt aan de vooravond van Dag van de Achterhoekse Popmuziek de opening plaats in het poppodium van de DRU. Op deze avond spelen bands die afgelopen jaar opgevallen zijn bij onze programmeur.

Dit jaar zijn dat Olaf Putker & the Scenic Sound en DAN Mango!

Olaf Putker & the Scenic Sound brengen een frisse wind in een roemruchte muziektraditie. Invloeden komen van onder andere Wilco, Elliott Smith en dEUS, waardoor de muziek rusteloos balanceert op de grens van americana en indierock. Shows van de band gaan steevast gepaard met brutale energie. De formatie speelde eerder in Hedon en Luxor Live en verzorgde tweemaal het voorprogramma van The Lathums in uitverkochte zalen van Rotown en Doornroosje.

Ontmoet DAN Mango, de pop-rock sensatie uit Varsselder, Nederland. Aangevoerd door de getalenteerde singer-songwriter Dante van Hasselt, levert DAN Mango een unieke mix van energieke beats, soulvolle zang en aanstekelijke melodieën. Met overwinningen in de Achterhoekse Band Competitie en het spelen van de finale van de Roos van Nijmegen, is DAN Mango een naam om te volgen in de muziekscene. Geïnspireerd door artiesten als Dominic Fike en Childish Gambino, weet DAN Mango te raken met oprechte teksten en een onvergetelijke live-energie. Mis hun meeslepende optredens niet, waar passie en dynamiek samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Deze avond is gratis toegankelijk en wordt jullie aangeboden door onze sponsoren Grolsch en Arriva!

 

Bekijk ook