nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30

Wild Romance // Shpritsz & Hitsz

De legendarische band WILD ROMANCE die geschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een hommage aan het meest iconische en spraakmakende platina album van Herman Brood & His Wild Romance: ‘SHPRITSZ’

Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live aangevuld met vele andere Herman Brood ,,TOP HITSZ “ en natuurlijk onze hedendaagse hits. Wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood and his Wild Romance groeiden uit tot rocksterren zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz, Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever. Het was sex, drugs, rock 'n' roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet… En misschien leuk om te vermelden dat David Hollestelle dit jaar is gekozen tot all time favorite gitarist van het jaar 2023 voor de Benelux nadat Danny Lademacher deze verkiezing al won in 2019.

Anno 2023 heeft de Wild Romance the best there is aan boord: Dany Lademacher – gitaar & vocal David Hollestelle - gitaar & vocal Otto Cooymans - toetsen & vocal, Jo De Roeck- lead vocal, Gee Carlsberg- bas en Jan t ‘Hoen - drums

KOOP TICKETS

Bekijk ook