nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Zaterdag 10.02 2024
Zaterdag 10.02 2024
koop tickets
koop tickets

Carnaval 2024, met Fort Fiesta & de Loco Loco Discoshow 18+

Zaal open: 19:49
DRU Poppodium
Aanvang: 20:11

Carnaval vieren zoals je nog niet eerder gevierd hebt in het Poppodium van de DRU. Iseldonk gaat los en dát ga je merken! De deuren gaan open om 11 voor 8 en reken maar dat we direct aan zijn!
De eerste 100 kaartkopers zijn de gelukkige vogeltjes en scoren een early bird, maar ook voor de regulars geldt natuurlijk op=op.

Fort Fiesta
Wat krijg je als je een dj, meerdere mc’s, een veel te goede zanger en twee danseressen in een houten hok gooit en ze de tijd heeft om dat hok te verbouwen? Precies, Fort Fiesta. De tent wordt omgetoverd tot de snelste schakelende feesttent van Nederland. Van Hazes tot Scooter en van een rondje Nederlandse elftal naar een stuntman op een minibike. Dol, doller dolst. Dat is Fort Fiesta!

Loco Loco Discoshow
De ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest brengen iedereen in een abnormale feestelijke extase. Waar andere dj’s stoppen, gaat de Loco Loco Discoshow verder. Want wat moet een dj met korfbalbekers en bladblazers?? Moeiteloos schakelen deze loco's over van onvervalste meezingers naar vette partyknallers en van headbangers naar de lekkerste guilty pleasures van de 80’s en 90’s tot nu. De dansvloer wordt regelmatig omgetoverd tot een feestarena waarin het publiek zwaaiend met vlaggetjes en schuddend met sambaballen kan strijden om sportprijzen en medailles. Zinvol? Niet echt, maar wel héél erg leuk!  Dus meemaken, bijzijn en voetjes van de vloer. Alles Loco!?

KOOP TICKETS

Bekijk ook