Zondag 31.03
Zondag 31.03
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

Timo & Fien
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

Timo
Timo van de Sande is een singer-songwriter met Achterhoekse roots. Met zijn verhalende luisterliedjes en vrolijke popmuziek zet Timo een gevarieerd optreden neer. Aan de basis van de liedjes staat meestal de gitaar, het instrument waarop Timo zijn optredens geeft. Hij speelt dan de akoestische versies van zijn liedjes. Op de studiotracks bouwt hij er een band omheen, die hij zelf inspeelt en opneemt.

Afelopen september heeft Timo de persprijs van Amphion Open 2023 gewonnen. Eerder won hij al de eerste prijs bij de Nijmeegse studentenmuziekwedstrijd ‘Kaf en Koren’ en Wijchen's Got Talent. Zijn single Postcards was de podiumplaat op Radio Gelderland en voor zijn EP ‘Break Free’ nam hij live-video’s op bij het poppodium van het DRU Industriepark..
Voor het streektaalfestival ‘Plat Gespöld’ herschreef hij zijn liedje ‘Gemaskerd’ in het dialect. Deze versie speelde hij live tijdens zijn televisiedebuut bij Omroep Gelderland. In november won hij met dit lied de Gelderse Kleiroze: de prijs voor het ‘heavigste streektoallied van het joar’.

Fien
Fien Snelting is een beginnende singer-songwriter uit Megchelen. Haar doel: met kleine muziek een grote boodschap overbrengen. Op gitaar speelt ze naast eigen nummers over het leven, ook akoestische versies van de evergreens uit de pop- en rockmuziek.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, geef dit dan gerust aan in je reservering.

Bekijk ook