nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Zaal open: 14:40
Rabobankzaal
Aanvang: 15:00
Genre: Revue

Het streektaalgezelschap “Gewoon Aans!” begint met frisse zin aan haar vierde revue Anpassen.     

Op ludieke wijze zullen zij de alledaagse belevenissen op de hak nemen. Tijden veranderen evenals oude gewoontes en tradities. Verandering van spijs doet eten toch? Daarom is ANPASSEN het nieuwe To-Go. En omdenken de nieuwe flow. Of denkt de oude garde laat het maar zo? De tand des tijds doorstaat alle stormen. Een spoedcursus ANPASSEN is dan ook vereist. 

Draag je de streektaal een warm hart toe. En wil je een avond vermaak en ontspanning, dan nodigen wij je uit om te komen kijken naar een sprankelende show vol dans zang en sketches.

Laat je verrassen door onze zes spelers die garant staan voor een avondvullend programma vol humor!

 

Deze show is verplaatst van 10 december 2023 naar 10 maart 2024. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Voor meer vragen kan er contact worden opgenomen met onze receptie via: info@dru-industriepark.nl of 0315-200150
KOOP TICKETS