nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaterdag 24.05 2025
Zaterdag 24.05 2025
tickets €23 00
tickets €23 00

Escaperoom in het theater

Interactief spel in theatervorm
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Special

Het rustige stadje Unitown is opgeschrikt door de gruwelijke moord op professor P. Versteden. De detectives van District 12 zijn gevraagd om deze moordzaak op te lossen, maar ze staan voor een raadsel. Daarom schakelen zij de hulp in van de bezoekers van het DRU theater.

‘District 12’ is een interactieve whodunnit vol humor, mysterie en intrige waarbij jij degene bent die de moord kan oplossen. Wanneer je District 12 komt versterken, krijg je in voorbereiding op de moordzaak toegang tot het digitale dossier.
Hierin vind je vooraf al informatie, puzzels en codes, welke je een flinke voorsprong bieden in het ontrafelen van de moord. Tijdens de voorstelling ben je onderdeel van de verhoren, zie je flashbacks, krijg je onderzoekstijd en volg je de dagelijkse gang van zaken bij District 12. Gedurende de onderzoekstijd krijg je (complexe) puzzels en nieuwe informatie te verwerken, waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Dit in combinatie met alle andere onderdelen van de voorstelling zou ervoor moeten zorgen dat jij erachter komt wie de moordenaar is.
Kies je ervoor je bevindingen te delen of trek je liever zelf je conclusie? Wie weet het snelst de zaak te ontrafelen en wie blijkt het beste van het hele District? Ben jij de detective die wij zoeken? Dan zien we jou graag bij
‘District 12’!

Create Studios

Create Studios verzorgt al vijf jaar ‘Het Moordmysterie’: een interactief en spannend theaterspel in de foyers en kleine zalen van theaters en schouwburgen. Met steeds wisselende moordmysteries gaven ze inmiddels duizenden bezoekers een spannende en grappige avond uit. De escaperoom uit, het theater in.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook