nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €22,50
Genre: Blues, Pop

In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van  Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuwe stroming Rhythm & Blues die de hele wereld in zijn greep nam.

The Animals was de tweede Britse band die aan de  top kwam van de Amerikaanse hitlijsten, met  een miljoenen verkoop van de legendarische single House Of The Rising Sun. Hierna had de band meer dan twintig top tien hits over de hele wereld. Een aantal nummers bereikten in veel landen de nummer 1 positie. In Groot Brittannië alleen al waren dat er twaalf! The Animals was bovendien de eerste Britse band die op tour ging in Japan en Polen.

John Steel & Mickey Gallagher

Nu, meer dan 50 jaar later, touren John Steel & Mickey Gallagher nog altijd samen. De band heeft  in de United Kingdom opgetreden met speciale gasten zoals Spencer Davis,  blues legende Steve Cropper, Maggie Bell en de latere grote Mick Green.

Animals & Friends blijft een ruwe Rhythm & Blues band die internationaal nog steeds met veel respect wordt ontvangen. Fans van alle leeftijden reageren instinctief enthousiast op de beste nummers uit de rijke Animals historie als We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don't Let Me Be Misunderstood, Baby, Let Me Take You Home, I Put A Spell On You en natuurlijk House Of The Rising Sun.

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.
 

Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.

KOOP TICKETS

Bekijk ook