Zaterdag 30.10 2021
Zaterdag 30.10 2021
tickets €20 75
tickets €20 75

British Invasion

The Beatles vs The Rolling Stones
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Tribute, Rock

In het najaar van 2021 trekt de Internationale Tribute-package genaamd ‘British Invasion” weer langs enkele gerenommeerde zalen in Nederland. Met dit jaar een wel hele speciale editie: The Beatles vs The Rolling Stones.

In de jaren 60 was je van fan van de keurige heren van The Beatles uit Liverpool of van de rebelse Rolling Stones uit Londen. Ondanks hun goede onderlinge verstandhouding, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen waardoor het beste in hen naar boven kwam.

In deze Battle komt deze gezonde muzikale ‘concurrentiestrijd’ aan bod waarbij de beste songs van deze iconen uit de popmuziek de boventoon voeren, met het publiek ongetwijfeld als absolute winnaar 😉

HELP! A Beatles Tribute is één van de meest memorabele tribute shows ter wereld. De band bestaat uit toegewijde muzikanten, die de muziek van The Beatles perfect weten te benaderen. Wat deze groep bijzonder maakt is hun ongeëvenaarde oog voor detail. Door middel van originele kostuums en de kenmerkende instrumenten doet HELP! de tijden van The Beatles herleven. Klassiekers als “Can’t Buy Me Love”, “Yesterday”, “She Loves You”, “I Want To Hold Your Hand”, “Here Comes The Sun”, “Let It Be”, en “Hey Jude” zullen uiteraard niet ontbreken. Zowel songs uit hun beginjaren als nummers van eind jaren ’60. De band bestaat onder andere uit bassist en leadzanger Ernie Mendillo, medeoprichter van de Amerikaanse band “The Brandos”.

STONES SESSIONS brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock 'n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan. In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België. Dit sneeuwbaleffect komt niet voor niets: The Rolling Stones zijn immers niet alleen de hits, het is een hele sterke culturele, bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als een stel rockende discipelen in meedraait.

Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.

KOOP TICKETS

Bekijk ook