nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Blues

AJ Plug staat bekend als één van de beste blueszangeressen van Nederland.

Met de hulp van topmuzikanten als gitarist/producer Guy Smeets, toetsenist Roel Spanjers en drummer Arie Verhaar is haar laatste album Killer King een hele muzikale en toegankelijke bluesrockplaat geworden, met hier en daar een rauw randje. ‘Het is een eerlijke plaat, geen bullshit. Het zijn geen liedjes over leuk stappen op de zaterdagavond, dat mag duidelijk zijn. Iedere song gaat echt ergens over. Hopelijk bieden ze herkenning en troost.’ Als kers op de taart is dit album uitgeroepen tot beste Blues album van 2021.

Nu het weer kan gaat AJ Plug uitgebreid op tournee. De lach op de foto’s van haar eerste optredens is veelzeggend. Ze zingt vrijer en meer onbevangen dan ooit. 14 oktober staat ze met haar band op het podium van de DRU.

KOOP TICKETS

Bekijk ook