nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Special

Robin Borneman is een Nederlandse zanger, producer en verhalenverteller wiens muziek rijk is aan betekenis, poëzie en symboliek. Zijn unieke geluid combineert folk, blues, americana en klassieke muziek. Geïnspireerd door Amerikaanse singer-songwriters als Tom Waits, Johnny Cash en Bob Dylan, begon hij op jonge leeftijd op te treden en bracht hij meerdere albums uit. Zijn doorbraak kwam toen zijn album ‘Home’ veel exemplaren verkocht en hij landelijke erkenning kreeg. In 2013 ontdekte de Amerikaanse producer Paul O’ Neill hem op YouTube en bood hem een plek in de symfonische rockband ‘Trans-Siberian Orchestra’ aan, waarmee hij voor grote menigten optrad.

In 2014 tekende hij bij Kroese Records en werkte meer dan zes jaar aan zijn muzikale trilogie ‘Folklore’, een episch verhaal met diverse muzikale elementen. Het trilogie kreeg lof van zowel fans als critici. In 2021 won hij de Nederlandse televisieshow ‘We Want More’. Hij blijft groeien in populariteit en brengt in september 2024 zijn langverwachte soloalbum uit. Met dat album komt hij naar de DRU. 

KOOP TICKETS

Bekijk ook