nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Industriepark
Aanvang: 20:30
Genre: Blues

Het is eind 1994 als de jonge Julian Sas zijn eigen band te formeert. Julian heeft er dan al zo’n slordige 10 jaar opzitten als lid van diverse bands, als begeleider van oudere, Amerikaanse blues legendes en vooral als aanstormend gitaartalent. In korte tijd bouwde de Julian Sas Band een reputatie op als live act die je moet gaan zien en vooral moet horen. Een ongeëvenaard sterke live band toen en nu. Anno 2024, 30 jaar later, is de Julian Sas Band wereldwijd een band van naam en faam met een grote schare toegewijde fans in de Benelux, in de Verenigde Staten, in Duitsland, in Brazilië, in Groot-Brittannië, in Oost-Europa en elders.

30 jaar Julian Sas band wordt gevierd met een uitgebreide tour waarin de band put uit het gehele repertoire dat deze ras muzikant in 30 jaar en 16 albums opbouwde. 30 jaar

Julian Sas Band is een concert dat geen enkele échte muziekliefhebber mag missen. Julian Sas Gitaar/zang Edwin van Huik Bas Lars van Elzakker Drums

KOOP TICKETS

Bekijk ook